Välkommen till SRRS/Södra

SRRS/Södra är en lokalavdelning inom Specialklubben Rhodesian Ridgeback Sverige och omfattar länen Blekinge, Halland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg och Skåne. En av våra främsta uppgifter är att anordna olika aktiviteter som är av intresse för de medlemmar och ridgebackar som tillhör vår lokalavdelning.

Den 30/5 träffades 7 stiliga Ridgebackar och deras hussar och mattar för en promenad genom Lund. Vi möttes på Källbybadets parkering och vandrade upp genom Stadsparken genom en kyrkogård och vidare mot stationen och ner till Domkyrkan, där vi stannade för en fika och vatten paus i skuggan. När...

Läs mer »

Ridgebow's X'ellent Dixie

På grund av rådande restriktioner delades årets viltspårsmästerskap upp på två dagar, med 6 startande per dag. Av de 12 anmälda hundarna kom 11 till start. 

Dag ett möttes vi av ett ihållande regn som dock lättade upp precis lagom till start. Startordningen var lottad i förväg och efter...

Läs mer »

Idag har vi i SRRS Södra haft vårt digitala årsmöte 2021!

Tyvärr missade vi att ta upp vår nya utmärkelse för hundar som blivit champion under året 2020.
Det ber vi om ursäkt för.

Därför vill vi gratulera Ridgebow’s Charisma Rose och hennes ägare Magnus Lundberg som blev...

Läs mer »

Utöver de medlemsförmåner som gäller för hela klubben (https://srrs.org/srrs/foreningen/medlemsformaner) så har Södras medlemmar även dessa förmåner:

10% rabatt hos Anjinsans Hund & Katt i Helsingborg (gäller inte på foder...

Läs mer »

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Brit Care
Sponsor  VetZoo